СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:38

На Рівненщині розроблять Стратегію розвитку Рівненщини на 2019-2021 роки

Голова облдержадміністрації Олексій Муляренко під час Ради регіонального розвитку доручив упродовж двох місяців підготувати Стратегію розвитку області на 2019-2021 роки.

«Рада регіонального розвитку в нашій області відбувається вперше, вона є продовженням всеукраїнської – під головуванням Президента України. Упродовж найближчого часу обговорення мають пройти на рівні районів, міст, громад. Всю інформацію узагальнимо та визначимо стратегічні напрямки на найближчі три роки», – зазначив Олексій Муляренко.

Підсумовуючи засідання, керівник області наголосив, що не треба чекати і просто пливти за течією, а потрібно брати на себе відповідальність і будувати майбутнє. За останні декілька років Україна змінилася, і заданий правильний вектор, його треба підтримувати і зміцнювати.

«Від нас з вами залежить якою ми побачимо Рівненщину в 2021 році. Прохання і завдання: плідно пропрацювати протягом наступних двох місяцях в селищах, районах і громадах, а також по галузях і в колективах. Потому ми проведемо широку презентаційну нараду, де визначимо основні пріоритети розвитку, аби будувати амбітні плани на майбутнє», – доручив Олексій Муляренко.