СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 4:04

На Рівненській АЕС будують реабілітаційно-оздоровчий центр

На Рівненській АЕС тривають активні роботи із добудови реабілітаційно-оздоровчого центру, який функціонуватиме на базі навчально-тренувального центру.

Основними напрямками діяльності РОЦ є спортивно-оздоровчі, реабілітаційні та рекреаційні послуги для персоналу РАЕС, сутність яких полягає в організації процесу відновлення, розвитку, вдосконалення сил і можливостей людини – фізичних, емоційних, адаптаційних.

До слова, реалізація проекту з будівництва РОЦ розпочалась ще у 1991 р. Було декілька етапів будівництва. Навесні поточного року після проведення тендерних процедур був укладений договір на завершення будівництва об’єкта з підрядною організацією ПАТ «НВО Укрсовпроект» (м. Київ).

На сьогоднішній день фінансування об’єкту забезпечено у повному обсязі. Наразі закуплено усе необхідне обладнання.

Активні роботи із добудови РОЦНовозбудований заклад матиме у розпорядженні спортивну, фітнес та тренажерну зали, басейн, сауну, приміщення для гри в настільний теніс та більярд, куточок живої природи, а також конференц-зал, навчальні класи та кабінети, кімнату для психоемоційного розвантаження та їдальню. Послуги надаватимуться досвідченим персоналом: фахівцями з фізичної реабілітації, практичними психологами.