СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 3:04

На Рівненщині поліцейські затримали чоловіка, який завдав смертельні ушкодження знайомому

Повідомлення про виявлення мертвим 58-річного жителя Корця у підсобному приміщенні одного із підприємств Острозького району до поліції надійшло 16 листопада о 5.40. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок механічної асфіксії від вдавлювання органів шиї тупим предметом.

Попередньо поліцейські встановили, що 15 листопада приблизно о 23.30 житель Корця у підсобному приміщенні на в’їзді до підприємства розпивав спиртні напої зі своїм 33-річним колегою із села Горбаків Гощанського району. У цей час між ними виник конфлікт, під час якого молодик завдав старшому чоловікові тілесні ушкодження руками та коліном у груди і шию. Коли 16 листопада інші працівники виявили чоловіка мертвим, житель Горбакова спав у тому ж підсобному приміщенні.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчий Острозького відділу поліції розпочав досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Жителя села Горбаків Гощанського району затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.