СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:32

Цензура в дії! Журналісти не змогли задати питання Юлії Тимошенко під час прес-конференції в Рівному

Сьогодні, 14 листопада «нафталіновий» політик Юлія Тимошенко з робочим візитом перебуває у місті Рівне, де вкотре презентує свій «план досягнення миру та економічного розвитку країни». Однак, представила вона свою МРІЮ лише «обраним» журналістам, яким своєчасно платить за вдало проведені інформаційні кампанії в регіоні (завчасно замовивши послуги рекламних агентів-журналістів за кругленьку суму).

Піарщики Тимошенко розуміють, що місцеві ЗМІ – це провідник до успіху політичної кампанії, проте, вони не врахували той факт, що проплатити всіх не вдалося і знайдуться ті, котрі висловлять думку, яка розвінчає дешевий популізм леді Ю.

Так, журналісти Рівного обурені тим, що не мали змоги задати питання політикині під час закритої прес-конференції, яка відбулася у Рівненському міському будинку культури, адже там були тільки «обрані» ЗМІ, які чітко дотримувалися жорстких «темників» газової принцеси, що працюють на інтереси передвиборчої кампанії БЮТ.

Журналісти цих видань на регіональному рівні з ентузіазмом розповідають про досягнення ВО «Батьківщина» та продовжують «мочити» опонентів, щоб, таким чином, створити позитивне враження на майбутній електорат й приховати власні гріхи та словоблудіє.

Тепер зрозуміло, що таке «НЕсвобода преси» та «НЕсвобода слова» по-БЮТівськи, адже навіть питання до прес-конференції були чітко продумані та скориговані агітаційно-рекламною групою Юлії Тимошенко.

Напевно, просто Пані боїться питань, які повністю зведуть до нуля її «Новий курс», основну мету якого, мабуть, і вона сама до кінця не розуміє, адже крім спічів на тему загальних договорів, кАаліції, референдуму чи ще якихось незрозумілих дурниць, нам нічого невідомо.

Юля Володимирівна, ви запізнилися – час совкового «одобрямсу» давно минув. Все пропало!