СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:41

Вибухотехнічний підрозділ Нацполіції Рівненщини отримав новий службовий автомобіль

Новий транспорт отримали підрозділи вибухотехнічної служби у 12 регіонах країни, місті Києві, а також в Департаменті вибухотехнічної служби Нацполіції.

Сьогодні, 13 листопада, глава МВС Арсен Аваков та очільник Нацполіції Сергій Князєв вручили ключі від службових автомобілів підвищеної прохідності представникам регіональних поліцейських вибухотехнічних підрозділів.

До слова, цього року поліцейські-вибухотехніки здійснили понад 13 тисяч виїздів. Зокрема, йдеться про розмінування, вилучення зброї, боєприпасів та знешкодження реальної загрози для життя та здоров’я людей.

Пікапи Mitsubishi L200 та кросовер-позашляховик Renault Duster будуть передані до 14 вибухотехнічних підрозділів країни, в тому числі і на Рівненщину.

Сучасні авто допоможуть вибухотехнікам виїжджати за межі населених пунктів, туди, де не зможе проїхати звичайний легковик. Водночас підвищена прохідність та місткість багажного відділення таких авто дозволить мобільно перевозити обладнання для знешкодження вибухонебезпечних предметів.