СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:56

Рівняни вважають сайт «4 влада» політично «заангажованим» – опитування

Зважаючи на «скандальну» ситуацію, що склалася навколо рівненського інтернет-сайту «4 влада», який в основному живе на грантові кошти і якого днями звинуватили у співпраці із партією «Батьківщина» Юлії Тимошенко, депутат Рівнеради Олександр Чубай створив в мережі Фейсбук опитування, в якому поцікавився думкою рівнян щодо того чи є цей сайт незалежним та об’єктивним, чи навпаки пише все, що цікаво замовнику.

Судячи з результатів опитування на даний момент, більшість рівнян, які взяли участь в голосуванні вважають, що «4 влада» пише те, що цікаво замовникам. Таких 52 %.

48 відсотків вважають «4 владу» незалежним та об’єктивним виданням.

Нагадаємо, що днями, відомий Всеукраїнський інтернет-ресурс «Інформатор» оприлюднив матеріал «Вони працюють»: Які рівненські «неЗАЛЕЖНІ» ЗМІ допомагатимуть Юлії Тимошенко під час виборів. Частина 1» в якому розповів яким чином «4 влада» може бути причетною до партії «Батьківщина» та Юлії Тимошенко. При цьому, навів конкретний факт співпраці журналістки видання Катерини Романік та лідера обласних «батьківщинівців», депутата облради Миколи Кучерука в якості помічника-консультанта, що до речі, заборонено редакційними правилами «4 влади».

Однак, в цьому випадку керівництво сайту чомусь зробило виняток, пояснюючи це тим, що не знали про таку співпрацю своєї журналістки із місцевими політиками. Хоча, це скоріше схоже на виправдання, аніж на правду. Факти кажуть краще, ніж будь-які слова.