СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:53

Аграрна партія на Рівненщині проти дітей та спорту

Необгрунтовані та популістичні заяви представників Рівненської обласної організації Аграрної партії України щодо будівництва спорткомплексу на вулиці Макарова в Рівному, свідчать про те, що заради дешевого популізму окремі політичні проекти готові опускатися навіть до відвертої брехні та маніпуляцій.

Днями, в соціальній мережі Фейсбук та на інтернет-ресурсах близьких до керівництва місцевих аграріїв з’явилася низка повідомлень та матеріалів, що мали на меті дискредитувати будівництво спорткомплексу. При цьому, абсолютно безпідставно називаючи майбутню спортивну споруду – «довгобудом» та «скандальним будівництвом». Забуваючи додати, що спорткомплекс передусім, буде використовуватись саме для рівненських спортсменів. Адже наразі, в обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву займається близько 800 дітей та спортсменів, проте на сьогодні там відсутні нормальні умови для занять.

«В таких умовах, в яких перебуває наш спорт дуже важко готувати спортсменів. Але наші тренери роблять неможливе. Тому спорткомплекс суттєво покращить можливості для тренувань з багатьох видів спорту. Окрім того, споруда дасть можливість збільшити кількість наших вихованців до 1,5 тисячі. Це стане значним поштовхом для популяризації здорового способу життя на Рівненщині», – прокоментував директор ОСДЮСШОР Сергій Шемосюк.

Крім того, навмисне підбурюючи до протесту містян, що посадили на місці майбутнього спорткомплексу свою городину, «аграрії» показали псевдо – турботу про них та повне нехтування законодавством України. Адже, земля на Макарова належить тій же ОСДЮСШОР, і ще весною людей попереджали про те, що незабаром тут стартує масштабне будівництво. Та навіть незважаючи на це, обласна влада пішла на поступки людям – дала їм час і можливість зібрати свій врожай.

Спростовує популістичні заяви аграріїв і рівненський журналіст Олександр Мрозович:

«Ці городи – це самозахоплення землі (звісно не в тих масштабах, як це роблять наші «будівельники», але, по факту – це саме так. Найголовніше. Ще навесні перед початком посівних робіт по всьому периметру теперішнього будівництва були встановленні попередження, що на цьому місці розпочнеться будівництво, і людей попереджали, що їх городи будуть знищені. Сам бачив як це робилося, і до мене, як до журналіста, зверталися з проханням поширити інформацію, щоб люди не засівали городи в тому місці. Інформація про це, в тому числі, була і у рівненських ЗМІ. Тому, наразі ваші претензії абсолютно не актуальні», – каже журналіст звертаючись до партійців Аграрної партії.

Країна, яка не дбає про дітей та їх здоров’я – не має майбутнього! Політичні проекти, що блокують будівництво спортивних споруд та закладів дозвілля для дітей і молоді – теж не матимуть підтримки людей і дуже швидко відійдуть в політичне минуле!