СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:53

Не словом, а ділом: Олексій Муляренко серед найвідповідальніших очільників регіонів

????????????????????????????????????

Відповідно до рейтингу аналітичного порталу «Слово і діло», за кількістю виконаних обіцянок голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко входить у першу десятку серед усіх керівників областей України.

За даними ресурсу, Олексій Муляренко дав 26 обіцянок, з яких 14 вже виконано, ще 9 – у процесі реалізації.

Серед виконаних обіцянок головою Рівненської ОДА експерти «Слово та діло» відмічають будівництво нових шкіл в селі Шпанів Рівненського району та селі Пісків Костопільського району. Також вони зафіксували створення торік 800 обіцяних додаткових місць у дитячих садочках Рівненщини.

Крім того, відповідно до планів, збудували дорогу Дубно-Тараканів, відремонтували Здолбунівську об’їзну в напрямку Острога, Костопільську об’їзну дороги та ще ряд інших запланованих проектів.

На завершальній стадії, але все ще у процесі виконання такі проекти як ремонт 9 км дороги в районі с. Милятин, реконструкція будинку культури в с.Слобідка, відкриття інформаційних туристичних офісів тощо.

Таким чином, на середину лютого 2018 року очільник Рівненщини, за висновками експертів, виконав більше половини даних обіцянок.