СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:20

«Микола слово дав, Микола слово забрав», – Драганчук так і не скликав обіцяну позачергову сесію облради

На початку минулого тижня, в ефірі телеканалу РТБ голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук вкотре підтвердив тезу про те, що не збирається триматися за посаду та запевнив, що виконає вимогу 23-х депутаів, які вимагають від нього скликати позачергову сесію облради на 2 лютого цього року.

“Власне, звернулися 23 депутати, я, як законослухняний голова підпишу подання на проведення позачергової сесії без будь-яких питань. Я вже не раз повторював про те, що за крісло не тримаюся…”, – пообіцяв Микола Драганчук в прямому ефірі.

Однак, з часу обіцянки пройшов вже цілий тиждень, а Розпорядження про скликання позачергової сесії обласної ради досі немає. Наші джерела в партії ВО “Батьківщина” кажуть, що Драганчук отримав вказівку від свого партійного керівника, депутата облради Миколи Кучерука не скликати сесію на 2 лютого, та максимально відтягувати її проведення.

Нагадаємо, що раніше член Ради Рівненської територіальної організації партії “БПП “Солідарність” Андрій Андрощук запідозрив Миколу Драганчука у відстоюванні корпоративних інтересів підприємства “Родина”, яке належить Миколі Кучеруку, а тому тримається за посаду голови Рівненської облради як “воша кожуха”.