СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:42

П’ятьох постраждалих у ДТП на Рівненщині госпіталізували, двох із них – у реанімацію

Повідомлення про автопригоду з потерпілими на вулиці Олександра Невського у Радивилові надійшло до поліції від медиків сьогодні, восьмого квітня, о 00:06.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 22-річний водій автомобіля «Renault Laguna», житель села Бугаївка Радивилівського району, рухаючись зі сторони центру міста в напрямку автодороги «Київ-Чоп», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та допустив перекидання транспортного засобу.

Унаслідок ДТП травмувалося п’ятеро осіб. Кермувальник та 24-річний житель села Опарипси перебувають у реанімації. Інших трьох пасажирів: двох 18-річних жителів села Опарипси та Грушвиці Рівненського району, 16-річного здолубнівчанина госпіталізували у травматологічне відділення із травмами різних ступенів.

Слідчі Радивилівського відділення поліції встановлюють усі обставини автопригоди в рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль вилучений. Крім того, у водія відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.