СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 4:38

На Рівненщині за розбещення малолітньої чоловіка засудили до 7 років позбавлення волі

Протягом наступних 7 років 54-річний мешканець Рівненського району проведе у в’язниці за вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, вчинене членом сім’ї.

Прокурорами Рівненської місцевої прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно обвинуваченого, який за місцем проживання вчинив умисні розпусні дії відносно малолітньої особи.

У суді прокурором доведено, що чоловік у грудні 2018 року скориставшись безпорадним станом малолітньої особи, вчинив розпусні дії щодо своєї 13-річної падчерки, які посягали на охоронювані законом права особи, її нормальний психологічний та фізичний розвиток.

Вироком Рівненського районного суду від 6 квітня особу визнано винною за ч. 2 ст. 156 КК України  та  призначено основне покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років та додаткове покарання – заборону на 3 роки займатися будь – якою діяльністю пов’язаною із доглядом, утриманням та вихованням неповнолітніх осіб.

На даний час вирок суду законної сили не набрав, проте до його вступу  в законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.