СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 7:48

У Рівному розповіли, як прийматимуть заяви на прийом у 1-й клас

Школи закриті на карантин щонайменше до 3-го квітня і йти в заклад із заявою на прийом до 1-го класу батькам не варто. На цьому наголосила заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська у коментарі Суспільному. Але заяву, з її слів, можна подати через інформаційну систему управління освітою.

Така реєстрація онлайн діятиме з 1-го квітня. Для цього слід ознайомитися з умовами подачі електронної заяви і додати відскановані копії вказаних документів. А після закінчення карантину їх можна принести в заклад. При цьому Галина Кульчинська зауважує, що прийом документів у перші класи територіально закріплених шкіл триває до 1-го вересня.

Заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська:

Зрозуміло, що до закінчення повного карантину школи закриті і батьки документи туди не несуть. Хоча… Що потрібно зробити: батьки, діти яких 1-го вересня мають іти в школу, мають знати мікрорайон і до якої школи вони відносяться, і через інформаційну систему управління освітою ІСУО можуть зареєструвати уже з 1-го квітня в ту чи іншу школу. Потрібно знайти інформаційну систему управління освітою, подивитися, які правила реєстрації. І додати в сканованому вигляді 3 документи: копію свідоцтва про народження дитини, медичну довідку дитини 086 і копію сторінки паспорта одного з батьків з реєстрацією.