СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 15:17

На вулицях міст Рівненщини до патрулювання приступили військові (+ФОТО)

Сьогодні, 23 березня, до патрулювання із поліцейськими на території Рівного, Дубна, Сарн приступили і військовослужбовці Збройних сил України. Триватиме спільне несення служби з охорони правопорядку щоденно до особливого розпорядження.

Відповідний наказ про вжиття додаткових заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку на території області підписав начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук.

Інструктаж щодо забезпечення публічної безпеки та порядку, вжиття заходів реагування на виявлені правопорушення працівниками поліції та військовослужбовцями сьогодні провели на території Рівненського зонального відділу військової служби правопорядку ЗСУ.

Заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Рівненській області — начальник відділу інспекції з особового складу Олександр Савченко наголосив присутнім на дотриманні законодавства, особистої безпеки та ввічливому ставленні до громадян.

Нагадаємо, що поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі на період запроваджених карантинних заходів і звертаються до громадян бути свідомими, не ігнорувати встановлені обмеження та залишатися удома.