СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 15:43

Зеленський двічі на тиждень проводитиме селекторні наради з Ковалем та Хомком

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 22 березня провів селекторну нараду з регіонами за участі голів ОДА та міськими головами щодо запобігання поширенню коронавірусу.

Участь в селекторі взяли також голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та мер Рівного Володимир Хомко.

Володимир Зеленський закликав регіональних менеджерів об’єднатися заради недопущення поширення епідемії коронавірусу в Україні.

«Сьогодні існує два важливих моменти: це самоізоляція та подолання паніки. Будь ласка, пояснюйте людям, що карантин – це не жарти, й навіщо він потрібен, а також згуртуйтесь у цей нелегкий час, щоб показати спільну роботу влади, щоб захистити українців. Відкладіть убік політичну боротьбу. В єднанні – наша перемога», – зазначив глава держави.

Зеленський також заявив, що задля координації зусиль та найбільш ефективної співпраці заради здоров’я українців такі селекторні наради з регіонами проводитимуться двічі на тиждень.

За дорученням президента Віталій Коваль та Володимир Хомко мають скласти список проблем на місцях для їхнього спільного вирішення.

Володимир Зеленський також нагадав, що вже скоро очікується прибуття першого літака з Китаю із засобами захисту, тестами, які будуть розподілені по регіонах, в тому числі чимала партія надійде і на Рівненщину.