СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 15:36

Новий міністр Немчінов перепросив у “слуг народу” за своє “порохоботство”

Після призначення нового міністра Кабінету міністрів Олега Немчінова звинуватили у “порохоботстві”. Мовляв, під час виборчої кампанії той активно підтримував п’ятого президента Петра Порошенка і критикував Володимира Зеленського.

Втім уже наступного дня народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко розповів, що Немчінов попросив вибачення за свою поведінку.

В особі нашої фракції він вибачився перед усім українським народом,
– пояснив Тищенко у коментарі телеграм-каналу “Pavlovsky News”.

Нардеп також підкреслив, що Немчінов саме так і сказав: “Така помилка була у моєму житті, але я прошу вибачення за неї”. Водночас телеграм-канал “Правда Качури” стверджує, що міністр перепросив, зокрема, і за свої пости про Володимира Зеленського.

“Усі факти про Зеленського били поширені з недостовірних джерел. Коли я дізнався його особисто, то кардинально змінив власну думку”, – цитує Олега Немчінова телеграм-канал.

Про розмову з міністром розповів і голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко у коментарі журналістам в кулуарах Ради. Він підкреслив, що з Немчіновим “було досягнути порозуміння”. За словами Корнієнка, Немчінов досягнув порозуміння і з президентом.