СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 20:24

Учні з Рівненщини вибороли призові місця на всеукраїнських конкурсах

Нещодавно в Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді пройшов Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму (вікова категорія від 16 до 23 років включно) та ХVI Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників.

Вихованець гуртка «Юні винахідники та раціоналізатори» Дубенської міської станції юних техніків, учень 11 класу Дубенської СЗОШ № 5 Роман Тимощук виборов ІІ місце у секції «Медицина та охорона здоров’я» Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму з роботою «Універсальна одномісна учнівська парта для дітей з порушенням опорно-рухового апарату».

На ХVI Всеукраїнському конкурсі юних зоологів і тваринників у секції «Зоологія» ІІ місце посіла учениця 10-го класу Кустинського ліцею Олександрійської сільської ради Рівненського району Надія Василевська з роботою «Динаміка чисельності та живлення сови вухатої (Asiootus) на території села Кустин Рівненського району».

Організаторами конкурсів є Міністерство освіти і науки України та Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.