СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:36

24 поліцейських у Рівному склали присягу

Усі вони пройшли конкурсний відбір на 12 посад роти поліції особливого призначення ГУНП та 12 посад груп реагування патрульної поліції територіальних відділів та відділень.

Хлопці та дівчата, які вирішили «служити та захищати», урочисто присягнули на вірність українському народові сьогодні, 21 лютого.

Із важливою подією присутніх привітав заступник начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області Руслан Стрельбіцький, заступник начальника управління кадрового забезпечення Василь Петрик і начальниця відділу професійного навчання УКЗ Оксана Мороз.

Користуючись нагодою, Руслан Стрельбіцький розповів присутнім про особливості службової діяльності кожного підрозділу та висловив новоспеченим поліцейським слова підтримки.

«Усім відомо, які вимоги ставить сьогодні суспільство перед правоохоронцями, — сказав він. — Наша робота вимагає витримки та наполегливості, відповідальності та об’єктивності. Бажаю усім вам впевнено йти обраним шляхом і служити Закону та Справедливості».

До роботи новоспечені поліцейські приступлять не одразу — попереду у них курс первинної професійної підготовки. Очільниця відділу професійного навчання Оксана Мороз побажала усім поліцейським, які прийняли присягу, повернутися після навчання у такому ж повноцінному складі.

На урочистій присязі, вже відсьогодні своїх колег, побували й працівники Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Не стримували хвилювання і рідні поліцейських. Олена Мирончук, донька якої пройшла конкурсний відбір на посаду поліцейського реагування патрульної поліції, щиро радіє за свою дев’ятнадцятирічну Анну:
«Материнське серце неспокійне, я дуже переживаю, проте поважаю її вибір, — ділиться своїми думками пані Олена. — Його вона зробила сама. Я їй допомагатиму і підтримуватиму».