СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:52

На Рівненщині встановлюють обставини бійки між двома сусідками, одна із яких — з тяжкими тілесними ушкодженнями

Із районної лікарні до медзакладу обласного центру перевели 38-річну жительку Радивилова у тяжкому стані. Як встановили поліцейські, до отриманих тілесних ушкоджень причетна її 37-річна сусідка.

Про те, що 38-річна жінка перебуває у лікарні із травмами невідомого походження до поліції повідомила сестра потерпілої. У результаті проведених розшукових заходів поліцейські Радивилівського відділення поліції вийшли і на слід зловмисниці. З’ясувалося, що сусідки між собою конфліктували давно. Чергова сварка сталася у ніч із 26-го на 27 січня. Обох бачили разом напідпитку в кількох місцях Радивилова. Де саме сталася бійка та у який спосіб було завдане умисне тяжке тілесне ушкодження, встановлюють слідчі у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Наразі стан потерпілої, яку доставили з райцентру у нейрохірургічне відділення рівненської лікарні, медики оцінюють як важкий. Жінка отримали травми голови.

Вирішується питання про повідомлення 37-річній жительці Радивилова про підозру. Слідчі дії відносно неї тривають. І хоч вона до цього часу не мала проблем із Законом, однак конфлікт із сусідкою їй може обійтися від п’яти до восьми років позбавлення волі.