СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:49

Не залишайте цінні речі в авто: четверо рівнян потерпіли від зловмисників

Розшукові заходи та першопочаткові слідчі дії проводять працівники Рівненського відділу поліції з метою встановлення осіб, які скоїли крадіжки із автомобілів в обласному центрі впродовж 27-28 січня.

Потерпілими від протиправних дій зловмисників стали четверо власників транспортних засобів. Так, на вулиці Соборній із припаркованого біля під’їзду автомобіля «Citroen Jumpy», що належить 32-річному рівнянину, невідома особа, пошкодивши ущільнювач у задньому вікні дверцят, викрала електронасос, домкрат і моторне масло.

За декілька кварталів на цій же вулиці із «Volkswagen Caddy» 31-річного жителя обласного центру зловмисники пошкодили переднє пасажирське скло та викрали барсетку із мобільним телефоном та ключницю. В аналогічний спосіб крадії таємно заволоділи портфелем із документами 38-річного власника «KIA Sorento» на вулиці Кавказькій.

А у 21-річного рівнянина у дворі будинку на вулиці Чорновола невідома особа шляхом пошкодження замка у водійських дверцятах автомобіля «Volkswagen Passat» скоїла крадіжку гаманця із майже 4000 гривнями та мобільний телефон, посвідчення водія, картки на знижки на пальне.

За усіма фактами крадіжок тривають досудові розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, в рамках яких встановлюються особи, причетні до вчинених злочинів.

Поліцейські звертаються до власників авто подбати про безпеку транспортних засобів та особистого майна: за можливості користуйтеся охоронюваними стоянками та обладнайте транспортний засіб сигналізацією. Однак головне — не залишайте цінні речі в авто: вони привертають увагу зловмисників.