СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:09

Рівнянин Орест Коваленко розповів про плани на Олімпіаду у Пекіні в 2022 році

У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» за участю представників НОК України, Міністерства культури, молоді та спорту, національних федерацій, спортивної громадськості Рівненщини на чолі з головою регіонального осередку НОК Миколою Петренчуком, близьких, друзів та журналістів, урочисто зустріли членів Юнацької збірної України, яка повернулася з ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор.

Цінним багажем завершальної групи української команди, яка повернулася з олімпійської Лозанни стала бронзова нагорода, що її у завершальний день змагання фристайлістів у біг-ейрі виборов рівнянин Орест Коваленко.

Перший віце-президент федерації лижного спорту України Леонід Тікун, також відзначив успішний дебют фристайліста Ореста Коваленка.

Привітати юних колег з успішним завершенням Ігор прибув Олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко.

«Надзвичайно приємно спостерігати, що у фристайлі з’явились нові спортсмени-українці і так голосно заявляють про себе а весь світ. Бронзова нагорода Юнацьких Олімпійських ігор –  дуже хороший початок на шляху до нагород дорослих Олімпійських ігор», – підкреслив Олімпійський чемпіон, додавши, що буде радий бачити у складі вітчизняної збірної на Іграх-2022 в Пекіні й ріненського юного колегу.

«Ця нагорода стане гарною мотивацією на шляху до заповітної нагороди Олімпійських ігор. – відзначив бронзовий медаліст ЮОІ Коваленко. – А всім спортсменам бажаю ніколи не сходити з обраного шляху та не відступати від своєї мети. Тільки йдучи вперед, ми зможемо досягти високих результатів», – розповів Орест Коваленко.