СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:56

Скандальний рівненський нардеп Іванісов і далі працює на «Слугу народу»

Фото: Ян Доброносов

Скандальний народний депутат України Роман Іванісов, обраний по 153-му виборчому окрузі на Рівненщині і якого у листопаді минулого року було виключено зі складу фракції «Слуга народу» у Верховній Раді продовжує співпрацювати із провладною партією.

Такий висновок можна зробити, із коментаря керівника фракції Давида Арахамії журналістам сьогодні, 14 січня.

«Я поспілкуюся сьогодні із Іванісовим. Запитаю, які у нього плани. І як він буде голосувати. Він залишається депутатом. Тому потрібно запитати: яка у нього позиція. Можливо, якісь важливі законопроекти він буде підтримувати», – розповів Арахамія.

Як бачимо, виключення Іванісова із фракції скоріше за все було формальністю і спрямоване на те, аби ввести в оману виборців.

Нагадаємо, в листопаді стало відомо, що у вересні 1995 року, коли Іванісову було 16 років, його затримали в Запорізькій області по ст. 117 ч.3 (зґвалтування неповнолітньої) та ст. 118 ч.2 (зґвалтування неповнолітньої неприродним шляхом) чинного на той момент Кримінального кодексу.

У результаті, Іванісова засудили до 3,5 року ув’язнення. Пізніше термін зменшили на рік. Однак указом президента України (Леоніда Кучми, – ред.) від 29 листопада 1996 року Іванісову замінили невідбуту частину покарання на умовне з випробувальним терміном два роки.