СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:11

Голова Громадської Ради при Рівненській ОДА звинуватив екс-нардепа у причетності до «корупційних схем» в земельній сфері

Народний депутат України 8-го скликання Ігор Мосійчук лобіював призначення на керівні посади у Держгеокадастрі Рівненщини Романа Мигаля та Сергія Дубича, яких неодноразово звинувачували у корупційних діях.

Про це заявив голова Громадської ради при Рівненській ОДА Павло Ковалець.

За його словами неодноразові звернення учасників АТО-ООС та ВПО, представників інших громадських організацій, фермерів та Комітету по боротьбі з корупцією Громадської ради при Рівненській обласній державній адміністрації до голови ОДА Віталія Коваля, Прем’єр-Міністра Олексія Гончарука, Президента України Володимира Зеленського про корупцію в земельній сфері області – дали закономірний результат. Мигаля та Дубича нарешті звільнено.

«Корупціонери звільнені з своїх посад, призначення на які лобіював депутат від Радикальної партії Ляшка – Ігор Мосійчук. Коли політичний дах став «протікати», а грошей на закриття 277 кримінальних справ стало замало, – прийшов кінець. Смердява від «схем» керівників Держгеокадастру в області розійшлася по всій Україні. Ці хлопці стали символами корупції», – зазначив пан Ковалець.

Також, Павло Ковалець розповів, що Громадська рада при Рівненській ОДА бере під контроль, подальший перебіг подій навколо управління Держгеокадастру області.

«Громадськість області вітає звільнення з посад: Мигаля Романа, Дубича Сергія, Карпова Іллі. Громадська рада звертається до голови Верховної Ради України про призупинення процедури нагородження Романа Мигаля почесною грамотою та до Рівненської обласної ради про скасування рішення щодо представлення до нагородження», – підкреслив Ковалець.