СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:06

На Рівненщині поліцейські забезпечуватимуть правопорядок поблизу храмів під час різдвяних богослужінь

У посиленому режимі продовжують нести службу поліцейські Рівненщини. Шостого та сьомого січня у храмах області будуть проходити різдвяні богослужіння.

Працівники поліції забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок біля 809 культових споруд у населених пунктах області. До охорони правопорядку будуть задіяні поліцейські ГУНП та Управління патрульної поліції в Рівненській області, військовослужбовці Нацгвардії та члени громадських формувань. Крім того, нестимуть службу правоохоронці і біля новорічних ялинок, на центральних площах, вулицях, у місцях масового скупчення людей.

Із метою недопущення правопорушень та міжконфесійних конфліктів ситуаційний центр поліції області цілодобово відстежує ситуацію на Рівненщині та координує роботу усіх підрозділів.

Правоохоронці звертаються до громадян бути максимально толерантними один до одного і зустріти Різдво Христове як належить кожному вірянину — з миром, злагодою і любов’ю. У разі виникнення чи виявлення будь-яких фактів порушення правопорядку повідомляти на спецлінію «102».