СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:57

Як виглядає найкрасивіший офіс Рівного? (+ФОТО)

Офіс компанії Playrix Zagrava Games — це проект-мрія. Мрія і замовників, і мрія дизайнера, де обмеження ідей майже відсутнє.

Студія дизайну інтер’єру “Потужні” розробило яскравий проект офісного приміщення площею в 1800 м².

Zagrava games займається розробкою та підтримкою ігор, тому основний інсайт, який ми зрозуміли, що їхній офіс — це простір для творчості, роботи та відпочинку. Відповідно, основний настрій — драйв, динаміка та фан, поєднався з функціональними робочими зонами. Активні кольори та динамічна геометрія із зонуванням по рівню шуму та часу перебування.

Центральне ядро — зона переговорок. Ідеї, що формуються в них, “витікають” назовні у вигляді об’ємної конструкції і задають динаміки та настрою основному простору. Кожна з переговорок має свою тематику: від коміксної до “вуличної тераси” чи дитячої розмальовки. Їхнє декорування — окрема тема: як підручні речі зробити індивідуальними та особливими, в хід йшли і металеві відра, і садові шланги.

Робочий простір організований по принципу “від загального до часткового”, від просторого приміщення з високими стелями — до напівзакритого робочого місця. Де в кожного працівника є можливість внести свою індивідуальність, завдяки панелі з корку, планці для постерів чи склу, по якому можна малювати.