СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:00

Рівняни за місяць витратили на покупку нових авто 2,5 мільйонів доларів

У жовтні в Рівному та області придбали 75 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $32 тис.

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $2,5 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault, яких зареєстрували 14 авто на суму $200 тис. Також попитом користувалися Kia та Toyota, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед авто B-класу рівняни найчастіше купували Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Ravon R4. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу було Peugeot 508. У F-класі бестселером стало BMW 7-Series. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер Kia Sportage, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, місяця українці придбали 9 тис нових автомобілів на $270 млн. Порівняно з жовтнем 2018 року продажі виросли на 29%. Кількість придбаних за місяць позашляховиків перевищила 6 тис авто, а легковиків купили значно менше – 3 тис.

Нагадаємо, у січні-вересні у Рівному та області придбали 570 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $31 тис. Сума витрат за 9 місяців в регіоні перевищила $17 млн.