СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:18

Близько 200 учнів Рівненщини змагались на «Cool Games»

Це перший обласний спортивно-масовий захід, який передбачає відбір команд до Всеукраїнської гри «Cool Games-2020».

190 школярів із Рівного, Вараша, Острога, а також з Березнівського, Володимирецького, Костопільського, Млинівського, Рівненського районів та Крупецької ОТГ змагалися в 3-х вікових дивізіонах, – повідомляє Рівненська ОДА.

Учасники розпочали змагання з загальної розминки, яку для них провела майстер спорту України зі спортивної гімнастики Анастасія Пентковська. Після чого команди стартували на груповому етапі змагань.

За результатами право представляти Рівненщину на всеукраїнському фіналі «Cool Games» в лютому 2020 року в Києві отримали учні Рівненського НВК «Колегіум», Великоцепцевицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Крупецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Нагадаємо, «Cool Games» покликаний запровадити інноваційні підходи до проведення уроків з фізичної культури в школах. Така командна гра стане головним елементом фізичного виховання для учнів 9-17 років, адже це допомагає школярам вчитися взаємодії в колективі та розвивати лідерські якості.

Влаштували такий спортивний захід Рівненське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.