СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:56

На Рівненщині ліквідували пожежу у господарчій будівлі та запобігли перекиданню вогню на поруч розташовані будівлі

Вчора, 2 листопада о 12:27 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у Гощанському районі, селі Красносілля по вулиці Незалежності. До місця події було направлено черговий караул рятувальників 16-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду села Липки.

Прибувши на місце виклику вогнеборцями було встановлено, що пожежа виникла у цегляній критій шифером по дерев’яній обрешітці господарчій будівлі розміром 6х8 м.кв. Внаслідок великих поривів вітру та великої кількості соломи на горищі будівлі існувала можливість перекидання вогню на інші споруди. На ліквідацію відразу було подано вогнегасячі засоби. О 13:13 пожежу було локалізовано, а о 15:30 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі знищено накриття та перекриття господарчої будівлі, 1 т соломи та речі домашнього вжитку. Врятовано від вогню поруч розташовані будівлі.

До ліквідації було залучено три автоцистерни та одинадцять рятувальників. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюють фахівці.