СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 15:12

Хочу, щоб він на власній шкурі відчув усі прильоти, – Федина прокоментувала свої висловлювання про «безсмертя» Зеленського (+ВІДЕО)

Нардепка від фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина прокоментувала свої висловлювання про «безсмертя» Зеленського.

Про це вона заявила у відеозверненні на своїй сторінці в мережі Facebook, інформує Цензор.НЕТ.

Нардепка зазначає, що її слова були емоційними, проте головної мети досягнуто.

«Нас все-таки почули. Почули і почали реагувати. …Прикро, що почули тільки форму, але не зміст. …А зміст у тому, що ніхто, ні в цій країні, ні в інший, не має права хамити і ображати воїнів-захисників України. Тим паче людина, яка не служила, не воювала і чотири рази ухилилася від повістки. Ніхто не має права здавати нашу країну. І так, я наголошую ще раз, я дуже хочу, щоб президент Зеленський на власній шкурі відчув усі прильоти. Я хочу, щоб він зрозумів, яка це «тиша”, коли стріляють 82-ми і 120-ми. … Хочу, щоб він на власній шкурі відчув, що «сіра зона» і відступ – це не безпека, а здача українських інтересів», – заявила Федина.

Нардепка зауважила, що головним посилом стріму було те, що вона не хоче, щоб президент і його команда «керувалися московським інтересом».

«Я це все кажу не для того, щоб виправдатися. Я це кажу, тому що мені це дико болить, що сьогодні я, виявляється, головний ворог, тоді як Московія готується до повномасштабного вторгнення», – зазначила Федина.