СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:38

«Майдан вийшов на протест, щоб таких як ви не було на нашій землі», – Родини Героїв Небесної Сотні відповіли Портнову

Небачений цинізм і наглість –  ГО «Родини   «Небесної Сотні»» прокоментувала заяви екс-голови адміністрації Януковича Андрія Портнова щодо Революції Гідності.

Раніше в своїх постах одіозний політик називав Євромайдан – «воровською революцією» і заявляв, що події на Майдані не мають стосунку до гідності. Портнов особисто звертався до Генпрокуратури з погрозами.

ГО «Родини «Небесної Сотні»» нагадала  Андрію Портнову заради чого Герої вийшли на Майдан: «Герої Небесної Сотні та учасники Майдану вийшли на протест, щоб таких як ви і близько не було на нашій землі.»

«Так от, А. Портнов – ми, українці, маємо Гідність і вміємо її боронити, все і всіх купити чи залякати не вийде. А от «воров» держави, ми гнали й будемо гнати», – написала ГО «Родини «Небесної Сотні».

23 жовтня Генеральна прокуратура звільнила начальника спецрозслідувань Сергія Горбатюка, який займався справами розстрілів на Майдані. Андрій Портнов також відреагував на це кадрове рішення ГПУ, заявивши, що зняти з посади «начальника департаменту Майдану» мало – він має сидіти за гратами.