СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:44

Рівнянину з рідкісним генетичним захворюванням терміново потрібні гроші на лікування

В хлопчика рідкісне генетичне захворювання СМА. “Смайлики” – так ніжно називають мами своїх особливих діток.

Насправді, ця хвороба дуже страшна. Дитина поступово втрачає силу в ручках, ніжках, не має можливості ходити, сидіти, а врешті навіть ковтати та навіть дихати. У Макарчика особливо важка форма. Вже в сім місяців хлопчик не зміг дихати і опинився в реанімації обласної дитячої лікарні.

Чотири роки хлопчик живе там під наглядом лікарів та медсестер. Але настав час їхати додому. Батьки довго збирали весь комплект необхідного обладнання, а це апарат ШВЛ, пульсоксиметр, відсмоктувач, мішок Амбу. Зараз майже все зібрано. Макар чекає лише коли привезуть спеціальне високе ліжечко та кисневий концентратор.

Відносно оплати вартості концентратора мама звернулась до нас. Родина вже дуже виснажена фінансово і залучити додатково 15 тисяч гривень вони не мають можливості.
Підримайте Макара та допоможіть йому поїхати додому до мами і тата.

Нагадаю що керівник фонду “Скарбниця Надії” Мар`яна Рева чекає всіх на завершальному дні благодійного марафону “День народження – час для дива” в кав`ярні Базікало (вул Відінська 10) 15 жовтня з 12 до 18 години. Буде багато посмішок, обіймів і тортик.

Станом на вечір 11 жовтня маємо зібрану на марафоні суму 24665 гривень і чекаємо надходження від українців з далекого Сингапуру, які приєднались до марафону! Дякуємо всім добрим людям!

Підтримати марафон ви можете тут
КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ “Скарбниця Надії”, але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)
Призначення платежу – Добровільна пожертва

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва