СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:15

Соломчук каже, що на Рівненщині в медицині процвітає корупція і хоче аудиту діяльності Осіпчука

Народний депутат України від Рівного Дмитро Соломчук має намір вимагати проведення повного аудиту у галузі медицини та охорони здоров’я на Рівненщині протягом останніх п’яти років. 

Про це народний обранець повідомив сьогодні під час виїзного засідання комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Верховної ради України.

«Люблю відвідувати різного роду наради в регіонах. Відразу такі відчуття, що ми живемо в європейській країні: усе будується, розвивається. А якщо вийти з кабінету, виїхати в райони – бачимо зовсім інше. Цього і бажаю чиновникам», – зазначив Дмитро Соломчук.

За словами нардепа чиновники швидко «забувають» про корупційну складову, яка процвітала останніми роками.

«Я буду вимагати проведення повного аудиту останніх п’яти років, і покарання винних за розбазарювання наших з вами коштів. Особливо це стосується галузі медицини. Якщо і надалі корупція буде безкарною, побороти її не вдасться», – підкреслив Соломчук.

Нагадаємо, що з травня 2014 року до цього часу начальником рівненського обласного управління охорони здоров’я працює представник ВО «Свобода», депутат Рівнеради Юрій Осіпчук.