СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 15:43

У Рівне привезуть світовий театральний шедевр

30 жовтня, у міському будинку культури в Рівному відбудеться театральна презентація дуже смішної комедії «Випадок у готелі Дю-комерс». 

Початок о 19.00 год.

На рівнян чекає справжня перлина французької комедії від всесвітньовідомого майстра цього жанру Франсіса Вебера. Саме йому належить авторство улюблених кінострічок за участю П’єра Рішара та Жерара Депардьє.

Актори столичного академічного театру «Колесо» запрошують Вас з насолодою поринути в блискучу комедію, у вирій бурхливих пригод, кумедних обставин, що стрімко зростають і максимально загострюються під кінець вистави , щоб глядачі із захватом сприйняли усі інтриги та дійства вистави, притаманні лише справжнім французьким комедіям. Це шалений коктейль із елементами детективу, подружніх стосунків та відносин , еротичними пригодами та витівками; безліччю курйозних та смішних ситуацій.

Це дотепний погляд на життя простої людини , зі всіма її життєвими переживаннями , слабкостями, надіями та бажаннями бути коханими та щасливими!

Якщо Ви любите добре посміятися і отримати від походу до театру багато гарних вражень і позитивних емоцій тоді – комедія «Випадок у Готелі Дю- Комерс» саме для Вас!

Комедія йде українською мовою на 2 дії з антрактом.