СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:31

На Рівненщині викрили незаконний збут риби

2 жовтня цього року рівненський рибпатруль здійснив перевірку місць торгівлі водними біоресурсами у Рівному. На одному з них було виявлено факт незаконного збуту водних біоресурсів.

Близько 12 години на ринку «Дикого» виявлено громадянина, який збував 10 кілограм карася сріблястого. При перевірці продавець не мав документів, які б підтверджували законність придбання водних біоресурсів та сертифікату якості.

На особу складено протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Водні біоресурси вилучено та залишено на зберігання до відповідного рішення суду.

В Управління Держрибагентства у Рівненській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 540 53 90. Про порушення Правил любитильського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідково. Стаття 88-1 КУпАП визначає, що порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1 700 грн з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.