СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:13

Рівненські правоохоронці продовжують виявляти незаконні АЗС

У рамках проведення заходів, спрямованих на виявлення, розкриття та ефективне розслідування правопорушень, пов’язаних з нелегальною діяльністю автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, мобільною групою Головного управління Національної поліції в Рівненській області вчора, першого жовтня, було виявлено та задокументовано діяльність нелегальної автозаправки у місті Дубно.

За порушення порядку провадження господарської діяльності поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 164 Кодексу України про Адміністративні правопорушення.

На території Рівненської області виявлено та припинено діяльність 135 «тіньових» об’єктів із збуту нафтопродуктів. Поліцейські територіальних відділів та відділень поліції припинили діяльність 23 незаконних АЗС, решта — перестали функціонувати самостійно, за результатами здійснення роз’яснювальної та профілактичної роботи, спрямованої за запобігання порушенням вимог чинного законодавства.

Загалом за результатами перевірок мобільних груп поліцейські оформили 20 адміністративних матеріалів, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за чотирма фактами.