СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:20

У Рівному в онко-гематолігії відбувся день краси для особливих дітей

Вже вп’яте для діточок, що проходять лікування в онко-гематологічному відділенні РОДЛ, та їх батьків проходить Свято краси, ініційоване БФ “Скарбниця надії” та Rivne Volunteer Community.

І кожного разу цей захід стає унікальним, по-особливому душевним, нестримно веселим, яскравим, переповнений позитивними емоціями!

Не будемо розповідати, що випало на долю сімей, для яких прозвучав страшний діагноз, бо це важко описати, а ще важче – зрозуміти, але той позитив, який несе це свято, та бажання людей його створювати власними силами – це промінчик світла, здатний змінити на декілька годин усе навколо.

Здатний перетворити лікарняні стіни у залу краси, допомогти забути про біль та переживання, здатний об’єднати купу людей під ідеєю добрих справ та допомоги, здатний допомогти розкритися і подарувати стільки емоцій, що їх вистачить надовго, здатний привнести в життя цих сімей впевненість у тому, що все буде добре.


Безмежна подяка усім дівчаткам-майстриням, що долучилися до створення краси та вироблення гормону безмежного щастя та радості.

Для діточок та їх батьків такі заходи дуже важливі, і не тільки тому, що відволікають від переживань та дають змогу згадати про все те прекрасне та важливе, що є у світі, згадати про себе, а ще й тому, що дарують впевненість підтримки, розуміння того, що є люди, здатні та з бажанням змінювати цей світ власним прикладом!