СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:52

«Кардинал-Рівне» зазнав першої поразки у сезоні

Окрім першої у сезоні поразки, у Львові наша команда вперше у нинішньому чемпіонаті не зуміла забити у ворота суперників.

“Енергія” – “Кардинал-Рівне” – 3:0 (0:0)

Чемпіонат України з футзалу, Favbet Екстра-ліга, 2 тур. 28 вересня 2019 року, Львів, палац спорту “Галичина”

“Енергія”: Пітуля – Пелех, Легендзевич, Танський, Струк – Ковальчук, Буньо, Марциняк, Ременець – Тимців, Гнатів, Квасній, Гасюк. Запасний: Войтович.
Головний тренер: Валерій Легчанов.

“Кардинал-Рівне”: Сіріцький – Лисенко, Кручок, Горпинич, Басич – Мілінький, Поночовний, Салтанов, Ардашніков – Концеба. Запасні: Корнєв, Кравчук.
Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

Голи: Пелех (21), Струк (30, 40)

До Львова “Кардинал-Рівне” приїхав у статусі одноосібного лідера Favbet Екстра-ліги. Рівняни зіграли на одну гру більше, аніж суперники. Минулого тижня команда Станіслава Гончаренка у перенесеному наперед поєдинку четвертого туру в гостях здолала “ІнБев”. Господарі ж два тижні тому поступилися у Житомирі. Тому у цій грі прагнули реабілітуватися перед власними вболівальниками.

Перший тайм протистояння завершився без забитих м’ячів. Хоча обидві команди створили чимало гольових моментів. А одразу після перерви “Енергія” реалізувала один зі своїх шансів. Мар’ян Пелех опинився першим на підборі після розіграшу кутового і пробив точно в кут воріт Олександра Сіріцького.

Не можна сказати, що пропущений гол шокував рівнян. Наша команда продовжувала шукати щастя біля воріт Андрія Пітулі. Втім, у середині другого тайму саме “Кардинал-Рівне” пропустив вдруге. Степан Струк пробив по воротах Олександра Сіріцького просто з кутового і м’яч після рикошету влетів у сітку – 2:0.
Після цього рівняни були змушені ризикувати. Олександра Сіріцького на майданчику в якості п’ятого польового змінив Андрій Ардашніков. Повернути інтригу у гру могли Олександр Басич (йому лише трохи забракло влучності) і Ігор Салтанов (його удар Пітуля ногою перевів на кутовий).

Свої моменти мали і господарі. Після удару Легендзевича по порожніх воротах “Кардинал-Рівне” врятувала стійка. А Олександр Сіріцький, який час-від-часу повертався у рамку, дивом врятував команду після виходу два в один Танського та Легендзевича.

І все ж крапку у грі поставили “енергетики”. Влучним виявився удар Степана Струка зі своєї половини майданчика на заключній хвилині гри.

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”