СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 20:23

У Рівне з новою програмою приїде Лесь Подерв’янський

11 жовтня цього року у Рівне з новою програмою «Епічні п’єси від автора» приїде відомий український прозаїк та автор сатиричних п’єс Лесь Подерв’янський.

Автор таких відомих шедеврів як «Діана», «Нірвана», «Кацапи», «Гамлет» і інших нетлінних п’єс знову зачитає свої твори з великої сцени. На його виступи запрошують, як правило, дорослу аудиторію, так як в своїх роботах автор слів не підбирає і частенько використовує бездоганно підібраний мат.

На цьому вечорі не буде нічого зайвого, все – «в тему»: повний зал, зручне крісло і в ньому – культовий автор.

До слова, визнаний геній української літератури, Лесь Подерв’янський «підсадив» на свою творчість уже не одне покоління наших співвітчизників. І багато хто з них постійно цитує улюблені рядки з яскравих творів. Сатира Подерв’янського сповнена гостроти, його майстерність – бездоганна. Автор, граючи, створює унікальні п’єси, поєднуючи в них політичний стьоб, алегорію, грубість і здоровий глузд, неприкриту іронію. А це – все те, чого вам так зараз не вистачає.

Організатори виступу обіцяють прекрасний настрій і дружнє спілкування.

Отож, 11 жовтня, м.Рівне, Міський будинок культури (Парк ім.Т.Г.Шевченка). Початок 19.00 год. Вартість квитків від 250 до 450 гривень.