СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:26

Михайло Шестаков: «Збираємося дати бій «Поділлю»

Капітан рівненського «Вереса» Михайло Шестаков у новому сезоні вже відзначився чотирма забитими м’ячами. В інтерв’ю інформаційній службі клубу нападник поділився враженнями від власної гри та виступів команди у першому колі чемпіонату та про очікування від найближчого матчу – проти хмельницького «Поділля»:

– Всі очікували від нас чогось більшого. Хотілося б зіграти краще. Завжди хочеться бути на вершині, здобувати лише перемоги. Не все нам вдалося, але я думаю, що в нас ще все попереду. Ми прагнемо досягти вершини, стараємося. І це головне. З приводу своєї гри – також хотілося б забивати більше. В кожному матчі. Десь вдалося це зробити. Десь – ні. Але я завжди віддаю усі сили на полі, аби бути корисним команді.

– Яку гру у нинішньому сезоні вважаєш найбільш вдалою, а яку навпаки – найбільш невдалою?

– Найбільш невдала гра – домашня проти тернопільської «Ниви» у чемпіонаті України. І моментів особливо не мав, не забив, і команда програла. А найбільш вдалий важко визначити. Всі вдалі, де зумів забити, або корисно зіграти.

– Як вважаєш, перебуваєш зараз в оптимальній ігровій формі?

– В хорошій формі. Ми провели хороші тренувальні збори, відіграли третину чемпіонату. Можливо, далася взнаки втома. Бо були дуже малі інтервали між матчами чемпіонату. Були також кубкові матчі. Загалом вважаю, що перебуваю в хорошій формі.

– Нинішній сезон ти проводиш у якості капітана команди. Чи мав раніше капітанський досвід і чи не відчуваєш психологічного тиску через капітанську пов’язку?

– «Верес» – це мій перший досвід в якості капітана. Це додаткова відповідальність. По-перше, це відповідальність саме на футбольному полі. А по-друге, і за межами поля. Будь-яка інша людина може не брати участі в якихось подіях з життя клубу, або не завжди брати участь. А капітан зобов’язаний це робити. Є багато обов’язків, за які потрібно нести відповідальність. Я намагаюся це робити. Розумію цю відповідальність і намагаюся робити все на благо команди.

– Чого очікуєш від матчу проти «Поділля»?

– Збираємося дати бій. Нам потрібна лише перемога. Після серії невдач нам потрібен переможний матч, щоб порадувати вболівальників і повернути собі психологічну впевненість. Тому гратимемо лише на перемогу.