СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 1:16

Рівненщину представлено на форумі технічних керівників у Вірменії

З 16 по 20 вересня в Єревані, Вірменія проходив форум технічних керівників АЕС, які входять до складу ВАО АЕС-МЦ. Учасником заходу став головний інженер – перший заступник генерального директора РАЕС Павло Ковтонюк.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

На міжнародному форумі, тема якого «Базові принципи в частині техобслуговування і ремонту» Україну представляли технічні фахівці усіх вітчизняних АЕС. У ході форуму його учасники виступали із власними доповідями, обговорювали тему оптимізації організації ремонтних робіт та базових принципів у напрямку техобслуговування і ремонту (ТОіР). Зокрема піднімалися основні питання в частині забезпечення високої якості позапланових і планово-попереджувальних ремонтів, ретельно продуманих дій і консервативного підходу персоналу, ефективної комунікації в системі ТОіР, залучення персоналу з ТОіР до підвищення ефективності виробничої діяльності підприємства. Також фахівці обмінювалися досвідом з експлуатації, висвітлювали значущі події, що відбулися за період з моменту проведення попередньої наради та озвучували пріоритетні завдання на перспективу.

Під час форуму висвітлювалися питання використання програмного забезпечення для планування ремонтних кампаній, оптимізації термінів ремонтних робіт, питання дотримання вимог з охорони праці, навчання ремонтного персоналу.

Зокрема з новаторськими ідеями виступили китайські фахівці. Вони представили учасникам унікальні методики навчання ремонтного персоналу, техніки проведення інструктажів, інформацію та досвід в частині запобігання потрапляння сторонніх предметів у внутрішні порожнини обладнання