СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:50

Депутатка Рівнеради хоче очолити Рівненську РДА

Депутат Рівненської міської ради Любов Романюк подала своє резюме для зайняття посади голови Рівненської РДА. Про це депутатка повідомила у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

«Прочитала чийсь коментар про кухарок, які будуть тепер керувати. Згадала вислів Маргарет Тетчер, що будь-яка жінка, знайома з проблемами ведення домашнього господарства, краще розуміє проблеми управління країною. І подала резюме на голову РДА.

Але в душі все одно мучить питання. Чому кухарка, а не водій/ка, лікар/ка? Це претензія до статі чи посадових інструкцій?», – зазначила Любов Романюк.

До слова, ще на початку вересня цього року Любов Романюк погоджувалася очолити управління транспорту і зв’язку Рівненської міської ради. Цю посаду їй обіцяв міський голова Володимир Хомко.

Нагадаємо, що днями голова Рівненської ОДА Віталій Коваль оголосив конкурс на 16 вакантних посад очільників районів на Рівненщині. Відбір кандидатів відбуватиметься у рамках програми LIFT.

Спочатку серед усіх заяв, які надійдуть на конкурс буде обрано найкращих фіналістів на яких чекають співбесіди із головою ОДА та представниками Офісу президента. Серед них і обиратимуть майбутніх голів РДА.