СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:56

ТОП-5 успішних брендів Рівного, якими ми можемо пишатися

Рівне – місто комфортне для бізнесу. Це можуть підтвердити кілька десятків успішних підприємств та тисячі підприємців, які тут працюють. 

«Рівненські новини» публікують ТОП-5  успішних брендів Рівного, якими, на нашу думку пишаються рівняни. Усі учасники нашого рейтингу є потужними лідерами у своїх галузях, їх знають не тільки на Рівненщині, а й далеко за її межами.

ГРУПА КОМПАНІЙ «РЕНОМЕ»

Інтереси та активи групи компаній «Реноме» зосереджені в галузі IT – технологій та рішень для фінансового сектору; в сфері будівництва, девелопменту та виробництва будматеріалів; а також у напрямі розвитку еко — проектів.

Філософія команди РЕНОМЕ об’єднує передові технології та багаторічний досвід заради ефективного та якісного результату.

У галузі IT-технологій та FinTech-рішень успішно працює «Реноме Смарт». Компанія займається продажем та обслуговуванням банківської техніки, програмних продуктів для банків та бізнесу в цілому.

«Реноме Комфорт» – це девелоперська компанія повного циклу, що займається пошуком ділянок для будівництва, оцінкою об’єктів нерухомості, розробкою проектів, реалізацією та обслуговуванням об’єктів після введення в експлуатацію. На сьогодні компанією РЕНОМЕ КОМФОРТ в місті Рівне збудовано та здано 65 000 мжитлової нерухомості. Девелопер здійснює управління 25 000 м2 комерційної нерухомості.

«Реноме Євробуд», що входить до групи компаній, займається капітальним будівництвом житла, а також об’єктів соціальної, промислової та культурної сфери. Інноваційні, нестандартні рішення компанії змінюють уявлення про сучасну архітектуру в Рівному. Будівництво ЖК «Spectrum» є прикладом запровадження таких технологій.

Виробництвом металопластикових конструкцій займається компанія «Реноме партнер». Від моменту випуску першого вікна і до сьогоднішнього дня вся продукція виготовляється виключно з німецьких комплектуючих, профілю REHAU та фурнітури Winkhaus. Всі операції виконуються висококваліфікованими спеціалістами на сучасному обладнанні.

«Реноме» також запроваджує власні еко-проекти. З останніх – равликова ферма. Господарство розміщене на базі ПрАТ «Рівнерибгосп». Для вирощування равликів створені найкращі технологічні умови, вся продукція сертифікована.

ЗАВОД МЕТАЛОВИРОБІВ «СТАЛЬ-М»

Компанія «Сталь-М» – це сучасне виробництво сертифікованих металевих протизламних та протипожежних дверей та сейфів, яке є безперечним лідером на ринку дверей України вже понад 17 років.

Якість продукції компанії постійно підтверджується сертифікатами відповідності, які видаються на підставі результатів випробувань дверей виробництва «Сталь-М», на стійкість до злому та вогнетривкість, що проводяться в спеціальних центрах та лабораторіях.

На сьогоднішній день, завдяки великим темпам розвитку, впровадженню сучасного високотехнологічного обладнання, конструкторських та організаційних рішень на всіх стадіях виробництва, впровадження системи якості ISO та філософії KAIZEN, використання виключно якісних матеріалів та комплектуючих для виготовлення всіх видів продукції, Компанія «Сталь-М» є найпотужнішим виробником у західному регіоні нашої країни.

«Сталь-М» – це одна із найбільш розгалужених та динамічно зростаючих компаній на території України. Такі результати досягаються завдяки дійсно оптимального співвідношення якості та ціни, великого асортименту та зручних умов співпраці.

ТОРГОВА МАРКА «GOLDI ЛЬОНОКОМБІНАТ»

ТОВ «Т-Стиль» (Рівненський льонокомбінат) – було засновано 6 березня 2008 року на базі Рівненського Льонокомбінату. Сфера діяльності – текстильна промисловість.

ТОВ «Т-Стиль» виготовляє та реалізовує тканину різного типу: кулірка, піке, плюшева та махрова тканина, інтерлок, резинка (рубчик та рібана), двохнитка, тринитка. На підприємстві використовують бавовняну, віскозну, акрилову, поліефірну пряжі та їх суміші. А також шиють готовий одяг з цієї тканини.

На сьогодні на виробництві задіяні 1500 працівників. На підприємстві реорганізовано та відремонтовано значну частину цехів, в яких здійснюється виробництво трикотажного полотна, шиється готовий одяг на найсучаснішому високопродуктивному обладнанні від найкращих світових виробників.

Рівненський льонокомбінат є лідером галузі легкої промисловості України за обсягами виробництва і темпами розвитку. Крім того, провідні девелопери країни визнали рівненське підприємство найуспішнішим вітчизняним рітейлером кількох останніх років. Тут постійно утримують високу динаміку розвитку, впроваджують найновітніші технології у виробництві й торгівлі.

«GOLDI Льонокомбінат» залишається улюбленою торговою маркою клієнтів. На території України постійно розширюється мережа фірмових магазинів ТМ «GOLDI» з повним асортиментом одягу. На сьогодні мережа фірмових магазинів працює у всіх великих містах України, а також у містах Польщі.

ТОРГОВА МАРКА «РІВЕНЬ»

ТОВ «Рівень ЛТД» – веде свою історію від 1849 року — року першої відомої письмової згадки про наявність у Рівному пивоварного виробництва.

Висока якість пива ВАТ «Рівень» багаторазово відзначалася медалями щорічних Міжнародних професійних конкурсів пива, безалкогольних, слабоградусних напоїв та мінеральних вод «Свято пива» (м. Київ).

Підприємство — переможець відкритого рейтингу популярності «Гордість міста» виконавчого комітету Рівненської міської ради в номінації «Найкраща торгова марка».

Усі сорти пива ТОВ «Рівень ЛТД є «живими» (непастеризованими) та мають обмежений термін придатности — 30 діб.

Також, сьогодні ТМ «Рівень» – це ще й шинок «Рівень», ресторація «Кант» та нічний клуб «Catarsis», цілий спектр відпочинку та розваг нашого міста!

ТОРГОВА МАРКА «ЩЕДРИК»

ТОВ ВТП «Агропереробка» (ТМ «Щедрик») — український виробник натуральної харчової продукції, що успішно працює на ринку з 1993 року. Вся молочна продукція виготовляється виключно з молока, без жодних шкідливих домішок!

ТМ «Щедрик»  — натуральний та корисний продукт. Підприємство першим в Україні розпочало виробництво високоякісних наповнювачів, сиропів та топінгів! Мають міжнародні сертифікати ISO — з харчової безпеки 22000 і з менеджменту 9001.

Нині підприємство випускає близько 500 найменувань продукції – молоко, кисломолочні напої, сметана, масло, йогурти, плодово-ягідні наповнювачі, сиропи, топінги, джеми та ін. Експортують її в Італію, ОАЕ, Молдову, Хорватію, Білорусь, Польщу.

Продукцію «Щедрика» можна придбати у фірмових магазинах Рівненщини та України.