СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 15:21

В Рівному рятувальники ліквідували пожежу у кооперативному гаражі

17 вересня о 09:20 на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в одному із гаражів гаражного кооперативу по вулиці Волинської Дивізії у місті Рівне.

До місця події була направлено два чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області.

На місці виклику рятувальники за допомогою спец-інструменту відкрили двері гаража. В середині горіли речі домашнього вжитку серед яких був газовий балон. Вогнеборці одразу подали водяний ствол до осередку пожежі та винесли вже нагрітий від вогню газовий балон.

Пожежу вдалося ліквідувати за сім хвилин. Жертв та постраждалих не має. Але варто зауважити, що якби не вчасне повідомлення пильних громадян на спецлінію “101” і швидке реагування вогнеборців, газовий балон від високої температури міг би вибухнути спричинивши руйнування будівлі. Попередня причина пожежі коротке замикання електромережі. До гасіння було залучено три одиниці техніки ДСНС та 10 рятувальників. Остаточна причина пожежі встановлюється.