СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 9:58

Хто із рівненських нардепів від «Слуги народу» за версією Богдана є психічно хворим?

В інтерв’ю BBC глава Офісу президента Андрій Богдан розповів, що у фракції президентської партії «Слуга народу» є психічно хворі та «просто божевільні» люди.

Відповідаючи на питання, про те, що у фракції скаржаться, начебто ОП хоче зробити з них «ручних тваринок» Богдан відповів:

«Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, в кожного з нас є фобії, і у вас, і в мене. Немає еталону психічно здорової людини. Хтось себе відчуває тваринкою – що ж ми можемо зробити», – відповів він.

Богдан також розповів, як «Слуга народу» добирала депутатів, при цьому зазначив, що деяких з них він та інші члени команди Зеленського ніколи не бачили, а частину – «знайшли в інтернеті».

«Частина людей прийшла реально з Фейсбука, частину людей ми в інтернеті шукали: хто популярний по цьому округу – ми йому дзвонили і питали: «Йдеш від нас? Завтра треба віднести документи». Є й такі люди. Когось давали обласні штаби, є журналісти, яких нам рекомендував наш прес-центр, є люди від BRDO, яких привів Олексій Гончарук, яких ми в житті ніколи не бачили», – сказав Богдан.

До слова, на Рівненщині напередодні парламентських виборів до команди «Слуги народу» приєдналися нинішні народні обранці Олександр Ковальчук, Роман Іванісов та «нардеп-кнопкодав» Сергій Литвиненко.