СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:33

Поліцейські Рівненщини на свята посилено нестимуть службу

Відсьогодні, 23 серпня, із 18-ї години до закінчення урочистих та святкових заходів особовий склад ГУНП в Рівненській області переведений на посилений варіант несення служби.

Поліцейські забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок під час масових заходів, які відбудуться з нагоди Дня Незалежності України та святкування Дня міста Рівного.

Зокрема, 24 серпня на території області на охорону правопорядку буде залучено 233 працівники поліції, 34 військовослужбовці Нацгвардії та члени громадських формувань.

А вже під час святкування Дня міста Рівного 25 серпня до забезпечення публічної безпеки та порядку додатково задіюватимуться 67 поліцейських, 34 нацгвардійці і 44 члени громадських формувань.

Крім того, ситуаційний центр обласного управління поліції координуватиме взаємодію усіх служб, зокрема у разі виникнення позаштатних чи надзвичайних ситуацій.

Правоохоронці звертаються до громадян із проханням не забувати про загальноприйняті норми поведінки, дотримуватися правил дорожнього руху та безпеки під час відпочинку біля водойм, у лісових масивах тощо, не порушувати публічний порядок і заразом бажають гарного настрою, приємного відпочинку, миру і благополуччя у родинах!