СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:08

У Рівному відбудеться засідання постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики

19 серпня 2019 року об 11:00 відбудеться засідання постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики (голова постійної комісії – О. Чубай).

Засідання відбудеться за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 12-А, 4 поверх, каб. 410.

Орієнтовний порядок денний
засідання постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики
19.08.2019 11:00 м. Рівне

Порядок денний:

1. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про звернення Рівненської міської ради до Шпанівської сільської об’єднаної територіальної громади».
(Запрошений доповідач — Стасюк Роман Павлович — депутат Рівненської міської ради);

2. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про звіт начальника управління охорони здоров’я виконавчого комітету Рівненської міської ради Іськіва В. І.».
(Запрошений доповідач — Стасюк Роман Павлович — депутат Рівненської міської ради);

3. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про затвердження Міської програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки».
(Запрошений доповідач — Демуров Руслан Дзамбулатович — начальник управління з питань надзвичайних ситуацій);

4. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про внесення змін до Інвестиційної програми міста Рівного на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 06.12.2016 № 2143».
(Запрошений доповідач — Гемберг Сергій Сергійович — начальник управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій);

5. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про зміни до бюджету міста Рівного на 2019 рік»
(Запрошений доповідач — Шульга Віктор Олексійович — начальник управління бюджету і фінансів);

6. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про звіт про виконання бюджету міста Рівного за 1 півріччя 2019 року»
(Запрошений доповідач — Шульга Віктор Олексійович — начальник управління бюджету і фінансів);

7. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про утворення Комунальної установи «Рівненський інклюзивно-ресурсний центр № 2 Рівненської міської ради»
(Запрошений доповідач — Харковець Василь Степанович — начальник управління освіти);

8. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про затвердження Комплексної програми заходів з організації роботи громадських формувань з охорони громадського порядку та профілактики правопорушень у місті рівному на 2020 – 2024 роки»
(Запрошений доповідач — Маркевич Андрій Станіславович — керівник громадського формування з охорони громадського порядку «Рівненський загін сприяння поліції «СОМ»);

9. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради «Про внесення змін до рішення Рівненської міської ради від 22.09.2016 № 1577 «Про затвердження Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю в місті Рівному на 2016 – 2020 роки»
(Запрошений доповідач — Подкаура Олександр Петрович — завідувач сектору з питань мобілізаційної підготовки, технічного захисту інформації та режимно-секретної роботи);

10. Про розгляд листа від 18.06.2019 № 49 від начальника відділу автоматизації інформаційного забезпечення та управління В. Галябара.