СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 23:28

Для молодших лейтенантів ДСНС Рівненщини, які нещодавно приступили до виконання службових обов’язків розпочато навчально-тренувальний збір

06  серпня з молодими лейтенантами Служби порятунку Рівненщини, які нещодавно  приступили до виконання службових обов’язків після закінчення вищих навчальних закладів системи Державної служби України з надзвичайних ситуацій, розпочато навчально-тренувальний збір, який триватиме два дня.

Захід розпочався на базі 2-го державного пожежно-рятувального загона м. Вараш. 10 випускників вишів ДСНС продемонстрували свої вміння у підйомі по штурмовій драбині на 4-й поверх та по встановленій висувній драбині на 3-й поверх навчальної башти, підйомі, саморятування за допомогою мотузки з вікна  4-го поверху, ознайомилися з теплокамерою та роботою в апаратах захисту органів дихання та зору тощо. Лейтенанти продемонстрували і свої фізичні можливості у підтягуванні на перекладені та подоланні стометрівки.

Молодих офіцерів також ознайомили з тактико-технічними характеристиками пожежно-рятувальної та спеціальної техніки і обладнання, що знаходиться в оперативному розрахунку.