СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 3:03

Команда рівненських спортсменів – найсильніша в Україні

4 серпня 2019 року у Дніпрі спортсмени змагались за останні чотири комплекти нагород Чемпіонату України з пара пауерліфтингу.
Спортсмени Рівненського регіонального центру «Інваспорт» своїми виступами на помості встановленому на сцені Дніпровської академії музики ім М. Глінки написали ще одну сторінку славетної історії спортивної Рівненщини.

Чотири атлети – чотири медалі!, – такий результат виступів наших козаків у другий змагальний день Чемпіонату України з пара пауерліфтингу-2019.

Чемпіонське звання виборов Олександр Багнюк (вагова категорія до 107 кг, жим 181 кг, м. Рівне, тренери ЗТУ Андрій Демчук, ЗТУ Вадим Полюхович).

Срібні нагороди здобули:
Кожушко Сергій (вагова категорія до 88 кг, жим 151 кг, м. Рівне, тренери ЗТУ Андрій Демчук, ЗТУ Вадим Полюхович),

Клімов Микола (вагова категорія до 97 кг, жим 125 кг, м. Березне, тренер Володимир Сударіков),

Сікальський Андрій (вагова категорія понад 107 кг, жим 145 кг, тренери ЗТУ Андрій Демчук, ЗТУ Вадим Полюхович).

Сергію Кожушку виступ у Дніпрі запам’ятається не тільки медальним здобутком, а ще і виконанням нормативу майстра спорту України.

У абсолютній першості серед чоловіків бронзовим призером став рівнянин Олександр Багнюк.

За підсумками командної боротьби на національному чемпіонаті з пара пауерліфтингу найсильнішою в Україні визнана Рівненська область – 129 балів. На другому місці фінішувала команда Запорізької області – 123 бала. Третє місце у пауерліфтерів Донецької області – 117 балів.