СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 4:07

У Рівному визначають правила роботи автокав’ярень на території міста

Мінімізувати втручання влади і посилити вплив громадськості у зовнішній вигляд Рівного – таке прагнення висловив Володимир Хомко на сьогоднішній зустрічі в “Майстерні міста”, присвяченій розміщенню мобільних кав’ярень.

– Давайте визначимося яким ми хочемо бачити наше місто. Чи буде у ньому місце для неоковирних прибудов, вагончиків і кіосків різних кольорів та форм, чи будуть мобільні кав’ярні займати усі тротуари і виглядати як заманеться, а чи ми вчинимо за прикладом більш цивілізованих і охайних міст, – звернувся до присутніх власників бізнесу автокав’ярень, громадських активістів та урбаністів міський голова. – Нам потрібен власний шлях, і найкраще – щоб обирали його ті, кому це не буде байдуже і кого це стосується безпосередньо. Завдання міської влади у цьому випадку – не тиснути, а лише нормативно втілити ті напрацювання, для яких ви сьогодні зібралися. Тому щиро бажаю успіху!

Нагадаємо, сьогодні у “Майстерні міста” відбувається робоча нарада за участю чиновників, власників бізнесу та громадськості щодо напрацювання правил роботи автокав’ярень на території Рівного.