СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 20:18

З’ясували нові обставини ДТП на Басівкутській у Рівному

Сьогодні близько першої години ночі у Рівному сталася жахлива ДТП, у якій загинув 28-річний батько двох дітей, який був мешканцем міста Вараш, що на Рівненщині.

Подія шокувала мешканців Рівненщини. Доки одні мізкують над тим, як довести, що 25-річний водій автомобіля був п’яний за кермом, інші б’ють на сполох, щоб суддям не вдалося “закрити очі” на вину рівнянина.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Знайомтесь, Артем. Артем вбив людину. Ще двох людей вдалось врятувати, але Артем і їх міг вбити, і багато інших… а ще Артем залишив сиротами двох дітей. Артем бухав з друзяками і катався на БМВ. Катався і бухав, бухав і катався. А потім не захотів дотриматись ще й законів фізики- не пригальмував перед заокругленням вулиці Басівкутська. На сухій, рівній, освітленій дорозі. Бордюр, стовп, ще стовп, паркан… БМВ 525 від удару об бетонованого стовпа фактично розірвало. Поліція, швидкі, пмд, місцеві люди одразу кинулись рятувати Артема- його затиснуло на водійському кріслі. З одного боку понівеченим металом дверей, з іншого- деформованим дахом і тілом товариша. Артем вбиваючи теж стукнувся. Хоча і майже не постраждав. Від огляду лікаря і медичної допомоги Артем відмовився, бо знав, що лікарі зобов‘язані взяти кров на аналізи, в тому числі і на алкоголь. І від медичного освідування Артем відмовився. Артем дуже не хотів двох речей- потрапити у кадр та здати аналіз, чи пройти тест на алкоголь. Артем найближчі кілька днів проведе в ІТТ. Потім його адвокати дивлячись в очі дружині і двом маленьким дітям загиблого доводитимуть Суду, що артем був тверезий, може навіть що Артем не був за кермом. Потім мама Артема буде розповідати про то який то хороший хлопчик і що він геть не п‘є, і в тюрму його садити не можна і так далі. Люди мають право знати. Артем -вбивця! Не будь як Артем- не сідай за кермо п‘яним! Пе.Ес. Іронія долі в тому, що першою на місце ДТП приїхала саме та карета швидкої яку мало не протаранив Артем за годину до аварії… Пе.Пе.Ес. Артем точно знав як себе поводити в цій ситуації, і цілком усвідомлено робив все для того, щоб адвокати в суді дозволили йому уникнути відповідальності, чи мінімізувати її. Артем вбив холоднокровно… #рівне #rivne

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)

Довести те, що водій автотранспорту був в стані алкогольного сп’яніння правоохоронцям невдалося. 25-річний рівнянин відмовився від госпіталізації та проходити освідування. За версією поліції, у чоловіка були ознаки алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, що в салоні автотранспорту була знайдена пляшка з під міцного алкоголю.