СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:13

Поліцейські оприлюднили відео з пошуків тіла вбитого жителя Рівненської області

Ще у квітні 2016 року сестра зниклого 41-річного дубенчанина звернулася у поліцію з проханням знайти її брата.

Жителька Дубна повідомила правоохоронців, що 41-річний чоловік не був офіційно зареєстрований за жодною адресою і з 2015 року мешкав у Рівному.

У ході досудового розслідування за ч. 1 ст. 115 ККУ (за фактом умисного вбивства) правоохоронці розпочали пошуки тіла вбитого.

Вбитий у день свого зникнення перебував у гостях 53-річного жителя Дубровиці. Між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого товариш завдав ножове поранення.

Щоб заховати тіло вбитого, житель Дубровиці звернувся за допомогою до свого 26-річного сина. Закопавши тіло чоловіка, батько та син впродовж всього часу мовчали про скоєне. Вбивця загинув на Сходній частині України. Після доводів правоохоронців, син винуватця у скоєному був змушений зізнатися у подробицях вбивства та показати місце поховання.

Після двох днів розкопок, правоохоронцям спільно з місцевими жителями вдалося виявити тіло вбитого.

Варто зауважити, що відповідно до ч. 2 ст. 396 ККУ не підлягають кримінальній відповідальності за заздалегідь не обіцяне приховування злочину члени сім’ї чи близькі родичі особи, яка вчинила злочин, коло яких визначається законом.